MULTITASKING
Lifestyle

MULTITASKING: HUR DU ANVÄNDER EN SITTPUFF PÅ FLERA SÄTT

Puffar är är de sötaste möblerna i huset.Den är helt stoppad, liten i storlek och tillgänglig i så många söta och och så underbara designs. De binder samman inredningen i rummet. Du kan använda den som en accentbit eller en extra bärbar sittplats som kan anpassas var som helst från din balkong, till terrassen eller till och med i köket.

Även om sittpuffar kan användas på alla möjliga sätt, vilket är det perfekta sättet att använda dem på? Sittpuffar används traditionellt som en fotpall och ibland även som ett lågt säte. På grund av dess mångsidighet kan den användas på flera sätt. Låt oss ta en titt på olika sätt att använda dessa möbler för att maximera användningen.

Mittenbord

Om du vill inreda ditt vardagsrum informellt och roligt, gör då ett okonventionellt val av mittenbord. Istället för mörkt trä eller glas – välj en mindre möblel, som en sittpuff, som mittenbord. Det sparar mycket utrymme och ger ditt rum en superbohemisk atmosfär.

Bänk

Om du behöver lite extra sittplatser i ditt rum, entré eller trädgård, är en sittpuff ditt bästa val. Den tar upp väldigt lite utrymme. Den är perfekt att sitta på när du tar av dina skor i hallen. I sovrummet kommer den att ge dig en perfekt minimal sittplats eller ett utrymme för att lägga dina böcker eller väska på.

Sittplats

Om du har många gäster och inte tillräckligt med möbler (som oss!) då är en sittpuff lösningen. Den tar inte upp mycket utrymme. Du kan enkelt flytta bort den när du inte längre behöver den, och senare lika enkelt ta fram den vid behov igen Den är en perfekt sittplats för barn eftersom det är säkrare att sitta lågt.

Husdjur

Husdjur älskar att leka med soffans tyger men de förstör det också ofta. Du kan hålla din håriga vän lugn genom att ge den en sittpuff att sova på. Katter och hundar älskar att sova på små utrymmen och allt som gör dem nyfikna. Se till att dina husdjur inte förstör lädret på dina möbler.

Förvaring

En sittpuff utgör en perfekt plats att lägga undan några extra (fula) saker utanför ditt synfält. Du kan lägga undan den där lilla kudden eller extra överkastet för senare användning. Dragkedjan i botten av sittpuffen kan enkelt öppnas och stängas för bekväm förvaring.

Fotstöd

Traditionellt används sittpuffar som fotstöd och vi kan inte förneka att det är vår favoritanvändning. Det gör allt från att läsa, till att varva ner med Netflix, så mycket mer bekvämt. Det gör avkoppling på kvällen ännu roligare.

Inredning

Sist men inte minst bidrar sittpuffen till en fantastisk inredning. Kontrastera den med din matta eller låt den vara komplimenterande Du kan stapla dem på varandra för att göra ett statement. Du kan också använda den som inredning i ett hörn och accentuera det med några lyxiga gulddetaljer och blommor.

Sittpuffar är en extremt praktiska möbler. Leta efter en i slitstarkt material och mångsidig design så att du kan använda den på många sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *